YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

joi, 29 noiembrie 2012

Al Treilea Razboi Mondial!

Hei. Hei. Hei. Ce mai ziceti? Ce mai faceti? Cum mai e pe la voi?
Eu am avut o zi S.U.P.E.R.B.A! Da, superba, nu "mda...a fost bine". De ce? Because:
-la scoala, pe langa discutiile destul de aprinse despre comportamentul [mai mult sau mai putin demn de urmat] al binefacatorului nostru, Damon, am avut parte si de *tobele va rog* al Treilea Razboi Mondial! Da, doamnelor si domnilor s-a intamplat! Le moi, le colegul meu de banca, le Andre si le colegul ei de banca [+ alte victime colaterale] ne-am luptat cu... elastece de prins bani! Si da, doare al naibii de tare [si acum am un semn pe mana] dar a fost super caterinca. Si stati linistiti intr-un final am facut pace.
-si dupa scoala le Andre [Da, aceeasi Andre] si cu le Mada au decis sa treaca pe la mine sa ma scoata din casa. Eu eram destul de debusolata dupa vizionarea ultimului episod din sezonul 3 de la TVD [ "Intotdeauna va fi Stefan" De ce, Elena? De ce?] dar scumpele de ele m-au scos din starea aia so, acum am o stare asa euforica.
-si am primit un cadou pentru maine [Da, ma cheama Andreea]. Ce? O husa asa faina pentru chitara mea [si am mai primit si niste bani hihi]
Si acum niste chestii faine.
 Urasc asta!
 Da si de obicei intreb : "Asta-i fata sau baiat?"
 Ihmmm:|
 Yeah!
Cam asta azi. La multi ani tuturor celor care poarte numele de Andrei sau Andreea [spun asta acum pentru ca nu stiu daca maine voi avea timp...sau chef]!
Va las cu o melodie faina:

Bye!

Later edit [dupa 3 minute, dar tot "later" e]: am gasit o poza asa iubibila! Uite!

PA!

duminică, 25 noiembrie 2012

Leapsa.

Hei, hei, hei! Ce mai faceti dragilor? Cum mai e pe la voi?
Ati cumparat ceva de Black Friday?
Eu nu am fost in oras vineri,  so o  alta optiune era sa cumpar ceva online [logic pana aici, nu?], doar ca...am avut o mica, mare problema: nu am avut curent electric decat de la ora 20! Ce-i asta, oameni buni? Am citit AV la lumanare!
Asa. Acum, o leapsa! De la cine? De la Adry.
Let`s start. Se numeste 'Leapsa celor 7 secrete': trebuie sa spui 7 lucruri despre tine mai putin cunoscute sau nu. Ei bine, nu-s prea multe de zis dar... ah, pe cine pacalesc? Am scris pe o foaie [gen schita pentru postare] 7 lucruri despre mine, apoi peste 5 minute renuntam la unul si scriam altceva.

1. Visez sa imi vopsesc parul [la varfuri] roz sau rosu, sa imi fac un tatuaj si sa imi pun pierce-uri.

2. Urasc fustele! Nu vreau fusta! Ce poate fi mai comod decat o pereche de pantaloni [si un hanorac cu vreo 2 masuri mai mare]? Nu cred ca voi purta fusta [sau rochie] nici la nunta...a mea!

3. Cand mananc/ beau ceva e im.po.si.bil sa nu dau pe mine punct. Toate [aproape] pijamelele mele au o pata [sau mai multe] de diverse chestii care se servesc pe la micul dejun: ciocolata calda, gem, mustar, etc.

4.  Cand imi fac temele sau invat vorbesc [nu singura!] cu Pissu. Cine-i Pissu? Pissu este scumpa noastra mata pisica. Cred ca s-a saturat de refrene gen: "Ah, la naiba cu istoria!", "La ce imi trebuiesc mie chestiile astea?" sau "O sa iau un mare cinci..." etc.
[Pissu] 

5. Am o slabiciune [inexplicabila, de altfel] pentru tot ce tine de fantasy, romance, vampiri...TVD, Damon-Don't  judge me!
 [Cat de sweet e asta?]

6.  Cumpar chestii de care nu am nevoie [in acel moment], le bag intr-un dulap si peste ceva vreme, cand am nevoie de ele...nu le mai gasesc.  Zici ca dispar [sigur e mana lui nenea Dynamo la mijloc] !

7. Pe pereti, in camera mea, s-ar putea sa nu mai gasesti niciun spatiu [cat de mic] gol. De ce?Because sunt lipite pe dansii [pe pereti, zic] postere, desene,  abtibilduri [nenea "Gugal" asa zice ca se scrie] si am pictat si niste palme asa faine cu verde si albastru ["Am pictat", adica am bagat mana in vospea, le eu si cu le sora-mea si apoi am pus mana pe perete].

Acum...cred ca toata lumea are leapsa, asa ca o dau pe la cei pe la care nu am vazut-o [ciudata exprimare aici], si anume: BuburuzaBia , fetelor de pe Colt de suflet , Mazare , Razuberi , Sayuki si tuturor celor care sunt interesati.
P.S: cine nu are blog poate lasa un comnetariu un 7 lucruri/ secrete despre el
P.S[2]: Merci Adry pentru leapsa!
P.S[3]: Cam multe paranteze in postarea asta, nu?
P.S[4 o.O]: Nu-i asa ca fetita asta e foarte adorabila?
 
Va las cu o melodie superba:
 
[The Script rulz!]
 
Bye, bye! 
 

sâmbătă, 17 noiembrie 2012

Dynamo si magia imposibilului.

Hei, hei! Ce mai faceti darlings?
Credeti in magie? Sau in magicieni?
Exista mai multe feluri de magicieni:
-unii care sunt doar niste mascarici, care nu prea au ce face si au zis ca ar fi bine sa se dea in spectacol;
-altii care chiar fac magie, care te lasa cu gura cascata si care te fac sa te intrebi de 'n' ori daca asa ceva e posibil [cred ca v-ati prins ca vorbresc de Dynamo aici]

Dynamo. Sau Steven Frayne. Si aici voi o sa spuneti: "Bine, bine dar cine e nenea asta pe care tot il lauzi?"
Va las un video ca sa va arat ce face nenea Dynamo:

Si inca unul:
Ihmm, el chiar merge pe apa. Tare, nu?
Imi place enorm cand, dupa ce a facut ceva trucuri, ii lasa pe cei care au fost de fata cu gura cascata pana in pamant si pleca...pur si simplu. Fara explicatii sau mai stiu eu ce.
Unde il puteti vedea? Simplu: pe Discovery, in seara asta de la 23, marti de la 20 si pe Youtube, cand vreti voi!
Ce ziceti de Dynamo?
Bye!
 P.S: Mai auziti de el si de la Adry pe Noi 2 si un blog ;)

sâmbătă, 10 noiembrie 2012

Seriale.

Hei! Hei! Hei! Ce mai ziceti? Cum mai sunteti?
Nu stiu de ce, dar azi am o stare foarte iubibila. Adica?! Ma simt asa bine si imi vine sa rad intruna indiferent de ce sau de cine!
Pentru ca nu am avut timp (sau mi-a fost lene, alegeti ce vreti voi) sambata sa fac acest post il fac azi. Bun! Sa incepem cu inceputul?
La ce seriale m-am uitat sau ma uit eu? Nu sunt un catralion de multe [sunt doar 3] dar sunt, so am vazut Teen Wolf (astept sezonul 3), m-am uitat si la cateva episoade din Jane by Design si ma uit la The Vampire Diares. Sa le luam pe rand:
[v-am spus cat de mult imi place sa fac liste? Nu? Va spun acum: ador sa fac liste, nu conteaza cu ce, dar liste sa fie-nu intrebati!]
Teen Wolf:
Asta a fost primul serial pe care l-am vazut pe internet. Si imi place mult, mult, mult. Chiar daca unele personaje ma enerveaza de imi vine sa dau cu ceva in bietul monitor, unele sunt pur si simplu geniale!
Sa spun putin asa despre ce se intampla in serial? Bine dar doar putin, ca sa va fac curiosi!
Scott (jucat de Tyler Posey) este muscat de un varcolac, automat se transforma si el in varcolac. Nu poate sa se controloze cand e luna plina si aci intra in scena Derek (jucat de Tyler Hoechlin), el il ajuta sa invete cum sa se transforme cand vrea si altele. Aaaa, si personajul principal (Scott) isi face rost de o iubita super-enervanta, Allison (jucata de Crystal Reed), tata lui tanti Allison e vanator de varcolaci si de aici incep necazurile pentru Scott si Derek. Sa nu uitam de Stiles (jucat de Dylan O'Brian), prietenul cel mai bun al lui Scott,  care e  super amuzant!
Personaje favorite:
Mai intrebi? Derek si Stiles.
 
Stiles.
Derek.
 
  Jane by design
Nu-s prea multe de zis pentru ca nu am vazut decat vreo 4-5 episoade dar  pare  ceva special si original  plus ca imi place mult relatia dintre Jane si Billy. Cum ar fi sa ai un prieten care sa te ajute mereu, sa mearga mereu cu tine unde ai nevoie, sa-ti pastreze secretele si sa mai fie si dragut? Nu cred ca se poate!
 
The Vampire Diaries (TVD):
Am auzit de ceva vreme de serialul  asta si m-am uitat la un episod dar pur si simplu mi s-a parut oribil! Dupa ce am citit cartile a inceput sa imi placa din ce in ce mai mult, iar acum as vrea sa pot sa ma uit non-stop la el. Mai trebuie sa va zic ceva legat de continut? Nu cred, sunt sigura ca stiti cu totii, doar e TVD,  nu?
 
  Personaje favorite:
Pot sa spun personajul favorit? Normal ca pot! Damon! Si nu, nu ma simt vinovata pentru ca face atatea lucruri rele si mai e si nesuferit cateodata, dar e atat de afjhjhj si atat de ajfhksjhgk...e Damon!

Si acum*tobele va rooog* provocarea suprema:
Sa va vad! [serios, trebuie sa raspundeti la asta]
Mai trebuie sa spun ce aleg eu? Nu cred!
Cam multa palavrageala, nu?
Ehhh, ne mai citim!
Bye!
P.S: Voi la ce seriale va uitati? Sau v-ati  uitat?
  Inca un P.S [:))] : scuze daca mai am greseli de ortografie da` m`am cam grabit sa scriu:P

 

vineri, 2 noiembrie 2012

I'm alive.

Heii! Ce mai faceți? Cum mai sunteți?
Eu? De ce nu am mai scris de...aproape o lună?! Pentru că am fost ocupată cu școala. Și aici voi ziceți: "Bine, dar nu ai gasit 2 minuțele să scri pe aci 2-3 rânduri?!"... Ba da, dar știți voi cum e lenea-n-ai ce-i face!
 
Așa. Acum ce am mai făcut eu: -am terminat "Robin Hood" [nu e cine-știe-ce]
-am terminat "Orașul de Sticlă" [Aw, God! Cassandra Clare e un geniu. Un geniu am spus!]
-mi-am luat un stick ca ăsta :
 E așa de dulce!
-mi-am luat și "Eon:Ochiul Dragonului se Întoarce" de Alison Goodman
E destul de faină (am citit 3 capitole)
Ehhh...cam multe doar despre mine nu? 
Voi ce v-ați mai luat? Ce mai citiți?

 Bye!

P.S: Poate o sa fac un post mâine despre seriale;) ["poate"-nu promit nimic:))]