YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

duminică, 25 noiembrie 2012

Leapsa.

Hei, hei, hei! Ce mai faceti dragilor? Cum mai e pe la voi?
Ati cumparat ceva de Black Friday?
Eu nu am fost in oras vineri,  so o  alta optiune era sa cumpar ceva online [logic pana aici, nu?], doar ca...am avut o mica, mare problema: nu am avut curent electric decat de la ora 20! Ce-i asta, oameni buni? Am citit AV la lumanare!
Asa. Acum, o leapsa! De la cine? De la Adry.
Let`s start. Se numeste 'Leapsa celor 7 secrete': trebuie sa spui 7 lucruri despre tine mai putin cunoscute sau nu. Ei bine, nu-s prea multe de zis dar... ah, pe cine pacalesc? Am scris pe o foaie [gen schita pentru postare] 7 lucruri despre mine, apoi peste 5 minute renuntam la unul si scriam altceva.

1. Visez sa imi vopsesc parul [la varfuri] roz sau rosu, sa imi fac un tatuaj si sa imi pun pierce-uri.

2. Urasc fustele! Nu vreau fusta! Ce poate fi mai comod decat o pereche de pantaloni [si un hanorac cu vreo 2 masuri mai mare]? Nu cred ca voi purta fusta [sau rochie] nici la nunta...a mea!

3. Cand mananc/ beau ceva e im.po.si.bil sa nu dau pe mine punct. Toate [aproape] pijamelele mele au o pata [sau mai multe] de diverse chestii care se servesc pe la micul dejun: ciocolata calda, gem, mustar, etc.

4.  Cand imi fac temele sau invat vorbesc [nu singura!] cu Pissu. Cine-i Pissu? Pissu este scumpa noastra mata pisica. Cred ca s-a saturat de refrene gen: "Ah, la naiba cu istoria!", "La ce imi trebuiesc mie chestiile astea?" sau "O sa iau un mare cinci..." etc.
[Pissu] 

5. Am o slabiciune [inexplicabila, de altfel] pentru tot ce tine de fantasy, romance, vampiri...TVD, Damon-Don't  judge me!
 [Cat de sweet e asta?]

6.  Cumpar chestii de care nu am nevoie [in acel moment], le bag intr-un dulap si peste ceva vreme, cand am nevoie de ele...nu le mai gasesc.  Zici ca dispar [sigur e mana lui nenea Dynamo la mijloc] !

7. Pe pereti, in camera mea, s-ar putea sa nu mai gasesti niciun spatiu [cat de mic] gol. De ce?Because sunt lipite pe dansii [pe pereti, zic] postere, desene,  abtibilduri [nenea "Gugal" asa zice ca se scrie] si am pictat si niste palme asa faine cu verde si albastru ["Am pictat", adica am bagat mana in vospea, le eu si cu le sora-mea si apoi am pus mana pe perete].

Acum...cred ca toata lumea are leapsa, asa ca o dau pe la cei pe la care nu am vazut-o [ciudata exprimare aici], si anume: BuburuzaBia , fetelor de pe Colt de suflet , Mazare , Razuberi , Sayuki si tuturor celor care sunt interesati.
P.S: cine nu are blog poate lasa un comnetariu un 7 lucruri/ secrete despre el
P.S[2]: Merci Adry pentru leapsa!
P.S[3]: Cam multe paranteze in postarea asta, nu?
P.S[4 o.O]: Nu-i asa ca fetita asta e foarte adorabila?
 
Va las cu o melodie superba:
 
[The Script rulz!]
 
Bye, bye! 
 

Un comentariu:

  1. De Black Friday n-am cumparat nimic, eu personal, dar tata nu s-a lasat pana cand n-a adus acasa un televizor nou cu ditamai ecranul :)) eu sambata am luat un dvd player pe care nu-l stiu instala pe nici un televizor, pe cel nou nu ma bag ca nu vreau sa-l stric sau ceva :)).
    O sa iau leapsa dar o voi face mai incolo, azi am altceva pe lista :)). Mersi! :)

    RăspundețiȘtergere