YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

luni, 25 noiembrie 2013

Something new, Lost in the city, etc.

Salut! Ce mai faceti? Cum o mai duceti? Mda. Something new. Am furat bara imprumutat rubrica asta de la Eny [multam]; o sa postez in fiece luni o chestie nou descoperita, in principal artisti, melodii, etc. In aceasta prima postare din cadrul rubricii il avem de domisorul Shane Harper. Da, stiam de el de pe la Disney dar nu stiam ca e si asa bun cantacios, listen.


Next. Am fost sambata in oras, in Afi, care e de prin Bucuresti cunoaste. Banuiesc ca stiti de ce. Da, sa vedem filmul Hunger Games, am fost in jur de 10 personi, ne-am ratacit putin la plecare. Ar fi fost dragut sa vedeti o turma de adolescenti obositi, panicati si galagiosi cum traverseaza de 3 ori aceeasi intersectie ca mai apoi unul dintre ei sa realizeze ca statia e in directia opusa. Genial.
Filmul a fost super, cred ca mai fain decat primul [parerea mea]. A fost mai multa lume in sala decat la IM rezulta, deci, mai multa galagie plus un nene care rade tare, isteric si cu ecou plus 3 fete disperate care rad si cand Mags moare, Peeta e pe moarte, Katniss plange etc. si care au lovit ca poneii cu picioarele in scaunele a doi coleguti de clasa bara banca. Replica lor geniala de la finalul filmului, catre domnite: "Multumim, filmul a fost genial, atmosfera superba, ne-ati dat la picioare in cap de nu le mai stim numarul". Ele rad isteric in continuare.
Responsabila cu biletele dupa cum reiese din imagine [e si cel de la IM ca sa ma laud ca am fost si la ala].
 Am promis niste poze cu pisicul meu si stiti ca eu ma tin de promisiuni asa ca...


Si pentru ca se apropie 1 decembrie si noi suntem romani adevarati...
Gata. A! Da, sambata mi-am luat si 'Exercitii de echilibru' de Chirila care, by the way, scrie genial.

Acum chiar am terminat. Pa!

6 comentarii:

  1. Ce psiica frumoasa ai! Aww <3 Pot sa o smotocesc si sa o iubesc si sa o sufoc cu dragostea mea permanenta? :o3 Meow. :3 Sper sa vad si eu filmul in curand :D Pup Ale :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Pisicuță simpatică!
    Îmi plac și melodiile, a doua e perfectă pentru zilele astea :D ! Mersi pentru că ne-ai spus și nouă de ele ;* .

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu stiam de Shane *sicsic* e un duuulce ai auzit Rocketship ? nu ca e draguta? si el cu Bridgit sunt adorabiiiili revenind :))
    Cat de dragalasa e pisiiiica *ciudatmienuimiplacpisiciledarastaedraguta* :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, am auzit si da, e draguta.
    Felix e irezistibil oricum :P

    RăspundețiȘtergere