YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

sâmbătă, 22 martie 2014

A mai trecut un an...

Salut, oameni! *insert intrebari la care nu raspunde nimeni aici* Nu, nu sunt nebuna, stiu ca a trecut de mult timp revelionul dar nu ma refer la un an din calendar ci la un an din viata mea. Azi fac 15 ani deci, acum 15 ani am respirat pentru prima data aerul acestei lumi, am vazut pentru prima data fet(z)e care urmau sa ma insoteasca de-a lungul acestui drum, etc, etc.
Pentru azi am renuntat la petreceri, prieteni, colegi galagiosi, muzica data mai tare, cadouri oferite din obligatie...pur si simplu am zis nu si anu' asta. O sa vina Andre, o sa ne indopam cu ceva prostii gen sticks-uri, chips-uri, mentosane, cola etc, o sa vedem un film, o sa plantam un copacel [am facut asta si anu' trecut], o sa ma duc in vizita la tataie sa-i aprind o luminita, nu stiu...
Am recitit postarile de acum ceva vreme, pe cand foloseam ` in loc de - si abuzam de emoticoane...trist.:)) De atunci pana acum pierdut din follow-uri adica, nu, sunt tot acolo, dar nu mai sunt comentariile asa de...dese? Multe? Idk...doar ignore me.
So, la multi ani, mie!
 Peace out!


2 comentarii: