YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

luni, 2 iunie 2014

Muzica buna.

Salutare! Ei bine, stim toti ca muzica straina (actuala) este mai buna decat cea romaneasca. Nu e un secret sau ceva, JT, Imagine Dragons, 30STM, One Republic sau chiar Demi Lovato, Beyonce si altii o dovedesc destul de des. Dar ce ne facem cand stim ca exista muzica buna si in Romania dar nu este promovata la tv sau pe radio? Multumim ca exista internet si youtube. Asta facem.
De curand am descoperti ca se intampla, pe la spatele meu, ca sa nu stiu, o chestie foarte tare: Razvan Alexe a.k.a Krem a.k.a Razvan Talent sau ala care n-a castigat Romanii au talent pentru ca avea parinti, casa si situatie materiala decenta a facut un album si a adus un aer nou prin unele pub-uri de prin Bucuresti si alte orase impreuna cu amicu' Smokey a.k.a Mircea Poetu' si alti camarazi ca Omu Gnom, Praetor, Arssura, Alina Chinie, DJ Undoo etc. Albumul se numeste Aici sau la pachet si contine melodii cu versuri pe care le inteleg doar anumite persoane, daca intelegeti ce vreau sa spun, fara lalala sau alte formule magice folosite ataaat de des in industria muzicala romaneasca.
Sper sa va rupeti 15 minute din timpul vostru pretios si sa ascultati piesele urmatoare!



Peace!

6 comentarii:

  1. da e adevarat e talentat krem dar nu stiu daca e chiar genul meu de muzica..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma gandeam ca nu o sa fie pe placul tuturor, mie imi place si genul asta...whatever, fiecare are gusturile lui. ;)

      Ștergere
  2. și noi avem muzică bună Les Elephants Bizzares,Ska-nk,Doc,Samurai,Emmah și mai mulți dar îmi place ți mie Krem să fiu sincer e destul de bun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar ca artistii enumerati de tine sunt promovati foarte putin sau chiar deloc la tv sau radio, in schimb sunt laudate tot felul de tampenii...trist.

      Ștergere
    2. Deoarece la noi cum spui tu sunt laudate si promovate toate prostiile care nu prea merită sa fiu sincer ,dar noi vrem cantitate nu calitate ,mult si prost ,muzică de doi lei decat ceva bun .

      Ștergere
    3. Din pacate, sunt multi care gandesc asa si de aceea ei promoveaza ce se cere. Corect spus!

      Ștergere