YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

duminică, 6 iulie 2014

Best night ever!

Salut! Nu stiu daca stiti sau  nu dar, eu sunt mare fana 30STM [daca nu stiti cine sunt, X mare in dreapta paginii, multumesc!] si am reusit sa strang ceva donatii ca sa-mi cumpar bilete, am mers cu tata pentru ca gasca de prietene...s-a razgandit, sa zicem. Una peste alta, concertul a fost ieri seara, iar momentele pe care le-am petrecut la soare, la coada, jur ca au disparut cand au urcat ei pe scena! Atmosfera a fost atat de tare, energie la maximum, Jared a interactionat cu publicul, a glumit, a invitat oameni pe scena, stilul caracteristic si a reusit sa faca un show de exceptie!
Concertul a inceput cu cei de la Bad Things, care au devenit una dintre trupele mele preferate incepand cu seara de ieri, ei au cantat vreo 30 si ceva de minute, iar apoi au urmat mult asteptatii...
La un moment dat, Jared l-a chemat pe cel mai roman dintre romani pe scena, Vlad, [Jared: his name is fucking Vlad!] si l-a pus sa-i spuna ceva in romana, iar Vlad i-a soptit gingas la ureche: Du-te dracu!, bineinteles ca timp de 15 secunde Jared a urlat ca nebunu': Du-te dracu! Du-te dracu! Du-te dracu!. Apoi al naibii salut romanesc in loc de Buna! a iesit Buca!.
In concluzie: ma dor picioarele de la atata sarit, am ragusit de la atata cantat, nu-mi vine sa cred ca am fost acolo si abia astept sa se intoarca [a promis ;)]!
Du-te...
 Tomo.
Peace!

4 comentarii:

  1. Și eu sunt fană 30 Second to Mars,îi iubesc chiar!!!Și pe bune,ai fost la concert?! Ce poate fi mai frumos de atât? Norocoaso!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici mie nu-mi vine sa cred ca am fost acolo! Chiar sunt o norocoasa! :))

      Ștergere
  2. La naiba ,dacă stâteau altcumva treburile aș fi mers și eu la concert ,poate data viitoare . dar am auzit că a fost genial .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar a fost genial, dar din pacate Shannon nu a fost...ne vedem la anu', au promis ca se intorc! :)

      Ștergere