YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

luni, 21 iulie 2014

Boboci.

Salut! Nota: nu va asteptati la prea multa coerenta sau chestii interesante de la postarea asta pentru ca...pentru ca! Bun, vineri...da, vineri a avut loc una dintre intalnirile bobocilor organizate de elevii din Creanga [da, am intrat la Creanga, filo, intensiv japoneza], iar eu si Aby ne-am luat inima-n dinti si am mers sa vedem ce si cum [sa nu adaug ca era sa dorm pe pres cand au aflat ai mei unde si cu ce ma duc].
Am ajuns noi, cu bune si rele, in fata liceului, ne bagam in seama cu doua tipe care, culmea, erau a 10 la  filo, japoneza, deci, un fel de senpai pentru noi, dupa ce ne-am strans mai multi "japonezi" am zis sa mergem totusi si la intalnirea "oficiala" la care trebuia sa mergem initial. Am ajuns in locul respectiv, inghesuiala, fum de tigara, multa lume, cuvinte nu prea frumoase asa ca am decis sa ne desprindem de grupul mare si sa mergem separat la un KFC. Geniala idee! Am palavragit vreo 2-3 ore despre profi, liceul, dat cu capul de pereti, farse de 1 aprilie si altele...no, cam atat am avut de zis [pe naiba, mai am da' deja ma intind cu vorba]!
Sper sa ramanem o gasca la fel de faina si dupa ce incepem liceul cu toate ca nu o sa fim toti in aceeasi clasa [why, God, whyyyy?]...
Toate acestea fiind spuse, o sa revin cu alta postarea in cadrul rubricii cu preferatele...in curand! Data viitoare o sa fie despre o carte so, stay close!
Voi la ce liceu sunteti? Saaau ce liceu ati facut?
Peace!
P.S: Ceva idei de farse pentru tabara?!

4 comentarii:

  1. Pfff, asta o pastrez pentru mine! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Uite o idee pentru tabără , dă foc la tot ,


    sau mai bine nu .

    RăspundețiȘtergere
  3. Cica ne arunca-n tren si ne trimite acasa daca facem vreo boacana...pentru chestia asta ce ar putea sa-mi faca?! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. filo, intensiv japoneza?! ce tareee, vreau si eu! :D mi-ar fi placut si mie sa se organizeze, de catre elevii liceului la care invat, o intalnire de genul in fiecare vara, asa ajungi sa cunosti mai multe persoane din scoala.
    Si eu sunt la profil uman, stiinte sociale :)

    RăspundețiȘtergere