YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

duminică, 31 august 2014

Last day of summer.

Salut! Da, 31 august, se termina, oficial, vara. Nici nu stiu cand a trecut! Parca ieri o sunam pe diriga sa-i zic ca nu vin la festivitatea de premiere, ca plec la plimbare la Chei... whatever! Azi aveam de gand sa stau in casa, ma rog, in curte *e al naibii de frig in casa* citind Altfel de ingeri vol. 3 si ascultand asta:
dar. Ma suna Vix si dupa 30 de secunde de Haaaaaaaiiiii! Te rooooog, haaaaaai! Aleeeee, te rooooog! n-am putut rezista si am zis ca ies p-afara. Din vorba-n vorba si din strada-n strada am hotarat sa mergem la plimbare in cartierul rezidential din comuna noastra, Green City, vai, draga, care pe vremea Cescutei a fost o vestita ferma deci, practic Mihai Petre si Adita Minunatul locuiesc in niste grajduri, sper ca nu le-a spus nimeni asta!
Bineinteles ca spiritul aventurier din mine si Vix a iesit la iveala asa ca ne-am despartit putin de turma care se odihnea si am plecat in aventura prin niste turnuri, cladiri si pivnite sau ce-or fi fost alea vechi de... ceva ani. Panje de paianjen, urzici, pamant misterios moale, vegetatie abundenta, ziduri prabusite, puturi cu apa ciudata in ele, our kind of entertainment! Dupa asta am luat-o si pe Abs cu noi, sa ne tina de sase, nu altceva, si am bantuit si printr-o rulota abandonata si un autobuz vechi si avariat in care m-am aventurat sperand sa gasesc niste sticle *pe care le-am gasit, in final* pe care sa le aruncam si sa le spargem d-un zid si astfel sa ne incheiem aventurile pe ziua de azi!
In concluzie, multumesc Vix ca m-ai scos din casa si astfel am avut parte de o ultima zi de vara de neuitat!
Voi, ce ati facut azi?!

5 comentarii:

  1. Nici mie nu îmi vine să cred când a trecut vara.Îmi pare foarte rău ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau ca a trecut vara dar sunt fericita ca am reusit sa ma bucur de ea din plin... chiar daca a fost tare scurta!

      Ștergere
  2. E, si?! Luam o amenda sau mergeam la puscarie in cel mai rau caz! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. La puscarie?!! In cel mai rau caz la scoala pentru delicventi!!!!"Haaaaaaiiiiiiii -ul" si "Terooooooooogggg-ul" ,meu au fost minunate ,ce pot sa zic am o voce fantastica de soprana nu altceva ,pun pariu ca puteam sa sparg sticlele numai cu vocea :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Incercam data viitoare cand ma suni! :))

    RăspundețiȘtergere