YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

marți, 12 august 2014

My favorites. #3

Salut! Deoarece am primit niste 'plangeri' ca My favortites. #2 nu a fost despre muzica [Radule, te simiti?!] de data aceasta va povestesc despre trupa mea preferata!
Cu toata ca ascult multa muzica, de la diferite trupe ca: Imagine Dragons, Foo Fighters, Nirvana, Arctic Monkeys, Fun., One Republic, Panic! At The Disco, Hot Chelle Rae, Magic!, Maroon 5, Bad Things si multe altele, cu siguranta favorita mea este Thirty Seconds To Mars.
Si nici macar sa intrebati de ce... Oke, de ce? Pentru ca sunt pur si simplu geniali! Tomo rupe chitara aia-n doua pe fiecare piesa si la fiecare concert, iar rasul lui e contagios, pe bune, Shanimal e unul dintre cei mai buni tobosari pe care i-am auzit vreodata [plus ca arata...], iar vocea, look-ul si carisma lui Jared sunt priceless!
 Si pe langa toate astea, muzica lor are mesaj, suna foarte, foarte bine, vibe-ul pe care-l transmit e ataaaat de fain, iar toate cele 4 albume ale lor au fost un real succes...
Vara asta am avut norocul sa ajung la concertul lor din Romania si pot sa jur ca a fost cea mai frumoasa seara din viata mea! Atmosfera a fost atat de energizanta, lumea a cantat toate piesele, am sarit de ne-am rupt picioarele si cu toate ca eram transpirati, obositi si miroaseam a bere chiar daca nu bausem- ne-am simtit extraordinar! Cu toate acestea i-am simtit lipsa lui Shanimal...

Albumul meu preferat dintre toate cele patru este si cu siguranta va ramane A beautiful lie, iar cateva dintre piesele mele de suflet sunt: Closer to the edge, From Yesterday, Bright Lights, Attack si R-Evolve.
Does it feel like we've never been alive?
Does it seems like it's only just begun?

So, voua va plac 30STM? Care-i trupa voastra preferata?
Peace!
P,S: In timp ce cititi asta, eu probabil sunt la mare, pe undeva p-aici...
Si cum nu agreez prea mult soarele si nici nu stiu sa inot probabil imi fac veacul prin rulota citind, citind si iar citind!

10 comentarii:

  1. Radu se simte , şi e mulţumit foarte mulţumit ,spor la bălăcială.

    RăspundețiȘtergere
  2. Oh god! Eu nu ascultam 30stm, adică în afară de A beautiful lie, nu știam nicio melodie. Până să dau de This is war. E obsesia mea de câteva săptămâni, pur și simplu iubesc melodia asta! Și în plus, mi-am descărcat toate albumele lor. Pentru că sunt o obsedată, mulțumesc. Și da, acum ascult 30stm :))Trupa mea preferată, nu știu care e. Nu am o trupă neapărat. Ascult rock, cel mai mult din anii 80-90 și nu numai :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-am amintit. Chiar o iubesc pe Joan Jett, are o voce superbă și niște cântece geniale. Și dacă asta nu răspunde la întrebare, nu-mi pasă, eu tot o iubesc pe tipa aia :))

      Ștergere
    2. Iiii, inca un echeloooon!
      Nu, nu-i tocmai raspunsul pe care-l asteptam dar sunt de acord, tipa are o voce tare faina! :)

      Ștergere
  3. Nu-mi aminti din nou de concert Ale,nu o sa mi-o iert niciodata ca nu am ajuns ! Nu cred ca mai ai nevoie si de sustinerea mea pentru a spune cat de geniali sunt 30STM! In momentul de fata nu mai am o formatie preferata ... Poti sa-i adaugi pe acolo pe undeva pe The Killers,Blur,Kings of Leon,Oasis si ,o formatie care tie nu-ti place, Paramore :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sac-sac-sac! The Killers, Blur si Kings of Leon sunt pe lista mea infinita de "likes" dar Paramore...in niciun caz! Sorry! :)

      Ștergere
  4. FOARTE TARE! Asculți muzică foarte bună,un big thumb up pentru asta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Din nou, cu placere! Noroc cu apartamentul ala cu doua camere! :))

    RăspundețiȘtergere