YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

miercuri, 13 februarie 2013

Filme.

Salut! Ce mai faceti, oameni buni? Cum mai sunteti?
Eu sunt ocupata cu scoala, olimpiade, chestii p-acolo...
M-am calificat la religie cu 9,70! A spus doamna ca i-au placut mult compunerile. Yeeei. Asta a fost asa ca sa ma laud si eu putin!

 Am vazut ca nu s-a ingramadit nimeni sa raspunda la intrebarea de la 'Oracol' dar nu-i bai ca nu ma supar. E bine de stiut, adica poate ca nu suna destul de interesant, poate ca nu va place intrebarea, poate ca nu va place rubrica, ma rog...

Anul aceste mi-am propus sa vad cel putin 50 de filme so, asta fac! Weekend-ul asta am vazut trei:
- 'Anotimpul Vrajitoarei'
- 'I`m number four'
- 'August Rush'
Si atat.
O sa palavragesc putin despre fiecare!
 Anotimpul Vrajitoarei- Season of the Witch-
Ei bine, filmul nu a fost senzational, nici genial, nici extraodinar, a fost fain. A fost bunicel. De ce doar atat? Pai pentru ca unele efecte, gen dracii aia de la final [sau ce au fost aia] nu au fost foarte reusite, iar povestea nu e foarte originala. Un plus destul de mare a fost faptul ca in film joaca si Robert Sheehan. Cand l-am vazut pe la inceputul filmului [nu parea ca o sa aiba un rol important] ma rugam sa mai apara macar o data [ '...one more time...']  si poantele si glumitele lui Felson (Ron Perlman). So, per total a fost un film fain [Da! Imi place cuvantul asta! Se vede ca-s jumate ardelanca?].

Sunt numarul 4- I'm number four-
Hehe! Filmul asta nu a fost 'fain', ci a fost frumos! Adica, nu ma intelegeti gresit, nu e chiar preferatul meu dar e mult mai bun decat Season of the Witch. Alex Pattyfer e un actor bun [totusi nu cred ca ar fi un 'Four' reusit, am auzit ca o sa joace-n Divergent, d-aia zic], Sarah (Dianna Agron) nu mi-a placut deloc! Adica, era asa plictisita de viata, de rol, nu stiu. Nu mi-a placut. Mi-a placut mai mult No. 6! Tipa-i tare rau! Sa se bata cu 'chestiile alea cu branhii', sa dea foc la casa, sa mearga cu motocicleta aia awesome, tare! Si mi-a placut mult si "catelusul" ala, era asa sweet!


August Rush
Dintre toate trei asta a fost "cel mai cel"-are muzica, drama, dragoste, e emotionant. Cine nu l-a vazut inca sa puna mana repede sa se uite. Garantez ca o sa va placa si ca o sa  varsati macar o lacrima. Daca nu, inseamna ca sunteti un insensibil fara inima. Louis (Jonathan Rhys Meyers) canta genial, ala mic, Even Talor a.k.a August Rush (Freddie Highmore), are o moaca asa dulce, iar Lyla (Keri Russell) e inocenta si acultatoare si ma enerveaza ca-l tot asculta pe ta-su'. In fine, concluzia e ca daca vrei un film genial, super s.c.l iti trebuie doar putina muzica, dragoste si niste personaje geniale!
 Cat de faina-i asta?



Atat azi, guys. 
Bye now!

2 comentarii: