YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

miercuri, 27 februarie 2013

Instrumente Mortale, Rosu de Rubin, Hex Hall.

Salut! Ce mai faceti? Cum mai sunteti?

Instrumente Mortale... Ce voiam sa spun despre Instrumente Mortale? A, da! [de fapt, nu am uitat, era doar de efect] Tipii aia inteligenti de la Maimute Creative [da, stiu ca e Creative Monkeyz], in special tipul de la 3Lar, s-au gandit ca nu mai au filme de rahat despre care sa se blabaie p-acolo asa ca au zis sa pomeneasca nitel si de IM. Logic, ca nu a spus nimic altceva decat: rahat, cacat, rahat si tot asa. Daca era vreun mare critic, se pricepea la chestii d-astea si stia cate ceva sau macar daca aducea niste argumente cat-de-cat convingatoare, care sa aiba sens ziceam: "Da, domnule, are dreptate! Asta o sa fie un film de rahat!".Si sa nu ma intelegeti gresit, imi plac Robotzi si cateodata ma uit si la Miez dar aici chiar au exagerat. Nu stiu voi ce parere aveti dar asta-i a mea si mi-o sustin! Multumesc anticipat!

Acum ca m-am mai racorit, trecem la Rosu de Rubin si Hex Hall, un fel de mini-recenzie.
Rosu de Rubin de Kirstin Gier
Mai, cartea a fost bunicica. De ce doar bunicica? Pentru ca trec aproape 10 capitole [din 15] si nu se intampla mare lucru, poate pentru ca-i prima carte si...mda. Personajele sunt destul de bine conturate, stilul de scris al lui Kirstin e usor de inteles, deci cartea e usor de citit si imi place mult tipul ala fantoma din scoala ei, e tare. Umor, ei bine, aici acesta carte sta destul de bine, are glume si remarci foarte haioase. Ce pot sa mai spun [am precizat ca-i 'mini-recenzie', nu?]? Astept volumul 2.
Citate:
"V-am spus deja ca pe  Charlotte o mai cheama si Acritura sau Desteapta Pamantului?"

"Cine, in afara de mine, ar fi putut, de exemplu, sa raspunda imediat ca numele calului stra-stra-stra-straunchiului Hugh a fost Annie cea Grasa?"

"-Cat e ceasul?
-Ti se pare cumva ca seman cu un pendul?"

" 'Tot singur pot sa si duc la bun sfarsit treaba.' Dumnezeule! Cu greu m-am abtinut sa nu chicotesc. Suna ca intr-unul dintre filmele alea cu actiune proaste, in care un pachet de muschi melancolic, cu privire galesa salva lumea, luptand singur, singurel impotriva unor trupe de cate o suta douazeci de lupatori ninja, unei navete spatiale inamice sau unui intreg sat plin de raufacatori inarmati pana-n dinti."

"Poftim? Nu puteam nici macar sa vorbesc cuviincios? Imi veneau in minte niste injuraturi deosebit de cuviincioase, pe care i le-as fi aruncat cu placere in fata."

Hex Hall de Rachel Hawkins
Cartea asta mi-a amintit de Harry Potter si de Nascuta la miezul noptii. De ce? Pai, de Potter pentru ca si acolo se zboara pe maturi, si acolo se mananca intr-o sala mare etc. de Nascuta la miezul noptii pentru si pe acolo sunt metamorfi, varcolaci, zane si alte astea. Nu mi s-a parut o carte deosebita sau exceptionala, ci buna. Ideea nu mi se pare foarte originala adica, pe bune, de cate ori nu am mai auzit refrenul cu 'scoala aia unde tipii si tipele cu puteri supranaturale se duc ca sa se mai puna la punct'? Nu zic ca-mi displace dar nici printre cartile mele favorite nu e. Un mare plus a fost Cross [da! Zic Cross pentru ca nu-i suport numele celalat-Archer!] si la final m-a enervat o gramada Sophie cand a tipat ca toanta atunci cand i-a vazut tatuajul si el a plecat cu lacrimi in ochi.... trist.

In alta ordine de idei voiam sa va spun ca sunt destul de dezamagita ca nu s-a inscris nimeni la concurs. Nu ma gandeam ca o sa fie nu-stiu-cati participanti dar nici la asta nu ma gandeam, adica, sa nu fie niciunul.

Cam atat azi, guys.
Poate va mai ganditi la concurs, cine stie...
Bye now!




2 comentarii:

  1. Eu sunt în ceață. Ce concurs? =)) Scuze, sunt așaaa amețită. Mie mi-a plăcut Hex Hall.
    Și eu l-am înjurat pe Alex după faza aia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie...putin:)).
      Deci nu sunt singura care crede ca a cam exagerat...putin mai mult.
      Aaa. This one http://allexa-young.blogspot.ro/2013/02/surprizaaaa.html, poate incerci...zic. :D

      Ștergere