YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

duminică, 17 martie 2013

Si eu p-aici.

Salut, amici! Cum mai sunteti? Ce mai faceti? Ce mai cititi?
 Eu ieri am fost in oras cu le sora-mea, le dad si le Andre ca sa-mi iau cadourile de ziua mea [am primit bani si eu mi-am cumparat ce a vrut muschiul meu, tare, nu?] dar nu va zic inca ce mi-am luat! Ca-s rea!
Poate va intrebati de ce mi-am luat cadouri? Pai, pentru ca sambata [23]  e ziua lu' moi. Fac paispe ani si nu am mai avut rabdare pana atunci, problems?
Am terminat Casa de Sticla si acus citesc Crescendo, stiu, stiu ca ziceam ca nu vreau sa citesc si celelalte volume pentru ca pentru ca Ingerul Noptii e perfect sisi, ah. Deci, Crescendo e foarte tare, doar ca-mi vine sa dau cu cartea de pereti [ eu catre eu: "Keep Calm ca nu-i cartea matale!"] si sa-i zic ceva de dulce lui Nora. Ce tot face? Cum poate sa se comporte asa cu Patch? Cum poate sa-i zica aberatiile alea?
Well, nu stiu ce sa mai palavragesc p-aici...a! Ati vazut cine merge sa ne reprezinte la Eurovision? Mdea, Cezar! Nu il suport! Pur si simplu nu-mi place cum canta si mi se pare foarte fals, adica face pe interesantul.

Da! El voiam sa mearga-n Suedia [parca ?!].
Sau ei:


Atat azi, guys! 
Bye!

2 comentarii:

  1. Totally agree. Il detest pe Cezar.
    Ai o leapsa de la mine pt Liebster:
    http://books-and-coffee-now.blogspot.ro/2013/03/leapsa-liebster.html

    RăspundețiȘtergere