YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

marți, 2 aprilie 2013

Buna!!!Aici Victoria O_o





                 Heeiiiii    populatie de pe aici .....mdaa chiar eu la butoane saptamana asta .Victoria în persoana îmi pare bine de cunoştinţă .Glumesc :))) Cred ca sunteţi obişnuiţi cu mine pe blogul meu dar saptamana asta faceţi si voi o mica excepţie fiindcă o sa fiu în doua locuri, o data aici,tinandu-i locul Alexei si în cealaltă parte la moi pe blog.
Sa nu mai fac mult teoria lu'  peste prăjit si sa o felicitam pentru a 1000 oara pe Alle !!!!Toobeleee......:d *nici eu nu stau  prea bine cu emoticoanele ,dar merge*.Hmmmmm  ,ce ziceţi sa folosesc parentezele pătrate ca Alle sau stelutele mele?Vad eu.....
După  7 apeluri ,cam asa,de la Alle am îndrăznit si eu sa-mi verific telefonul blestemat....fuck it!!!Săraca fata m-a sunat nu  glumă dar eu stau ca o mamaie de parcă zici ca nu ştiu sa umblu pe telefon.În sfarsit [după ce m-am dezmeticit fiindca mai aveam apeluri  mesaje si de la alti prieteni] am reusit sa o prind [nu de mana sau de altceva  :))]pe Alle .Viata nu altceva ,nu Alle??ghiciti ce făcea la ora asta ......se plimba prin Cluj.Stiu  ca nu erai singurica ,cine stie cu cine !!!Glumesc again !! De fapt era cu ceilalti olimpici......
Astăzi a dat olimpiada si ca sa ştiţi rezultatele vor veni joi între orele ,parcă 11 si 13 .O sa scriu si despre rezultate bineînţeles,indiferent dacă sunt varză sau extraordinar de bune.
Asa.....o sa fie ceva de genu Jurnal de Cluj  postarea ,ei  bine m-a apucat rasul cand mi-a zis Alexandra ca se vor duce sa manance mancare  făcută de măicuţe.....O_o  Doamnee nu o otravii ,mai avem nevoie de ea!! 
Mi-a zis ca a făcut o gramajoara buna de poze cu noul ei aparat de fotografiat.Dacă nu faci oricum te poţi considera un om mort cand te întorci.A vizitat Mitropolia Clujului ,sper ca zic bine ,dacă nu sorry.....iar acum era pe drum către o mănăstire.Pe langă astea a fost la gradina zoologica si se va duce maine si la cea botanică.Sper ca ai făcut ceva poze animalutelor [au si lei si alte minunăţii acolo ,nu?].
Cred ca în curand o sa mă fac ghid turistic.....meserie nu glumă!!!Deci Alle grabeste-te fiindca o sa le omor pe fete cu prostiile mele.....cine sa mă mai asculte cand vorbesc ore întregi despre Damon sau despre Patch.O Doamnee ce trist!!!!Come back!
Am auzit ca nu ai plecat fara o carte chiar doua în bagaj ,Doamne ajuta!!Sa ştiţi ca dacă am folosit Domneee prea mult ,m-am molipsit din punct de vedere religios de la Alle. 
Apropo sa ştiţi ca postarea este în stilul meu......Alle stiu ca tu ai alt stil mai OK decat al meu muahahhahhh.Asta-i viata dacă te-ai lasat pe mainile mele.


La ce filme v-ati mai uitat?Practic  nu  asta era intrebarea.Mai bine zis v-ati uiat la pufoseniile adorabilipuficioase din Madagascar?Daca nu iata cateva imagini care sper sa va convinga sa o 
faceti.Sunt asa de dragalaseee !
Se pricepe nu?






Nu va mai bat la cap cu Madagascar dar in schimb va las cu 2 melodii care sper ca nu a le-a postat Alle 
si chiar daca le-a mai pus mai merita ....



 
M-ati molipsit O_o







Canta superb .Fir-ar ea de tastatura mi s-au amestecat semnele de punctuatie!!


Ati auzit de Paramore!Canta alt gen de muzica *rock* dar  au si cateava melodii dragute eu nu risc pe blogul Alexei.......

Cam atat petru azi....See yaa guyys!!





4 comentarii:

  1. E ok dacă m-a speriat postarea asta? :)) Adică, ăsta era scopul pălăvrăgelii, nu? ;)) Bun venit aici! :) Madagascaaaaaaaar.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere