YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

vineri, 24 mai 2013

Palavrageala de vineri.

Salut internatiune! Daca Mikey si-a luat liber, ii tin eu locul Ce mai faceti? Cum mai sunteti?
Uf! Doamne, greu a mai trecut saptamana asta! Ieri am dat teza la romana, cred ca o sa iau ceva acolo, de trecere! Mai am la math-marti. Nasol. Abia astept sa scap si de asta. 
La teza ne-a asezat in ordine alfabetica pentru ca vai, draga, sa ne obisnuim cu asta ca la examen asa o sa fie si sa nu fim stresati si alte tampenii d-astea. Si n-am mai stat la geam, mi-a plecat cu sorcova toata inspiratia, dar am stat langa Vick. Dragut, nu? Apropo de Vick. Am pus un pariu cu ea [eu am zis ca Moldova a iesit pe 11 la Eurovision si ea a zis ca pe 4, deci am castigat. Yeey] si acus trebuie sa-mi faca reclama pe blog. Hihihi, ce-mi place cand am dreptate!
Eveniment. Azi, la scoala, in timp ce vorbeam cu Andre. Vorbeam noi asa, de una, de alta si deodata, baaang! Ii pica o sticla in cap! Sprite, 1 litru, plina. Vai de capul ei! I s-a facut un cucui tare dragut si ma tot intreba daca se vede, logic si normal ca nu puteam sa ii raspund. Da, dadeam pe afara de ras. Dar o fost asa ciudat. 2-3 minute cat ea n-a zis nimic, dupa ce a lovit-o, a fost liniste in clasa apoi cand am vazut ca n-a murit, lesinat si alte alea ne-a bufnit pe toti rasul [inclusiv pe ea]. Tipa care a aruncat sticla si-a cerut scuze ceva de genul: "Moaaama, Andreea! Scuzee! Nu stiam ca tintesc asa bine!" 
Voua vi s-au intamplat d-astea?
Voiam sa mai zic ceva...a! Tot azi [da, foarte plina ziua de azi] am prezentat portofoliul la engleza. Nimic special pana acum. S-a uitat pe el- foarte frumos, cu toate temele, mi-a pus intrebari- am raspuns corect la toate dar nu am luat zece [cum va asteptati, merci!] am luat 8. De ce? Era scris la calculator. De parca nu am muncit la el, NU, daca-i scris la calculator NU inseamna ca am dat copy/paste de pe net. Si mi-a propus sa il mai SCRIU O DATA de MANA, doar asa, sa fie! Bineinteles ca i-am spus sa-mi treaca 8 ca doar nu-s nebuna sa-l mai scriu o data. 
 Ce parere aveti? Voi l-ati mai fi scris inca o data?
Anunt! Cine-i de prin Bucuresti sau apropiere si vrea o mata/ motan [ihm, suna mai dragut decat pisica] sa apeleze la mine! Deci, cine vrea sa adopte un pisoias [sau mai multi] astept ceva, un semn de viata. Sper sa reusesc sa le fac poze si sa va arat de dulci is. Merci!
In alte stiri. Concursul organizat in colaborare cu Libris se termina maine pe 12-13 iar luni anunt castigatorul.
Cam atat azi. guys!
Ciao!

6 comentarii:

  1. Bună Alexa Mickey :)) Ai avut o Sfântă zi de vineri plină :) Eu aș fi scris portofoliul. Mda, sunt o tocilară :)) Îmi pare rău, nu vreau pisicuț. Nu mă lasă ai mei :( Sper să găsești pe cineva căruia i se dă voie să aibă pisici :) :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar am avut!
    Eu nu l`am scris pentru ca sunt incapatanata si nu prea`mi place sa fac ce spun altii [fie ei si profesori] :))
    Nu`i nimic :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Aoleo Doamne și mie îmi fac la fel când scriu la calculator.Nici nu mai aruncă un ochi pe temă,zice direct că e copiat,îmi vine să mă urc pe pereți când îi aud.Nici eu nu cred că l-aș fi scris pentru că sunt o putoare și urăsc să scriu pagini întregi de mână =))
    Eu aș fi vrut pisică dar nici nu sunt din București și nici nu mă lasă mama să țin una :<

    RăspundețiȘtergere
  4. @itsjustmary
    Unii nu o sa se obisnuiasca niciodata ca tehnologia evolueaza, iar din ce in ce mai multi o sa scrie referatele/portofoliile la calculator si nu numai pentru ca e mai comod sau mai stiu eu cum ci pentru ca pur si simplu e mai estetic.
    Eh, asta e! :D

    RăspundețiȘtergere
  5. @Sabina Barbu
    Daca n`ai grija de el te bat! :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Mamaie ALle Mickey :))Ce bine suna!!!Sorry de portofoliu' dar sincera sa fiu nici eu nu l-as fi scris mai ales cat de nesuferita e aia de engleza'cahh imi vine sa-i dau cu ceva in cap.weekend placut >:D<

    RăspundețiȘtergere