YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

luni, 30 decembrie 2013

Something new x2 & Dictionar explicativ al limbii ardelenesti.

Salut, buddys! Au trecut si sarbatorile, a trecut [aproape] si vacanta, ne reluam rutinele de zi cu zi, totul devine plictisitor din nou, etc, etc.
Ca sa ma revansez, pentru ca lunea trecuta nu am facut rubrica 'Something new', o sa va aduc in atentie [ciudata exprimare, stiu, dupa sarbatori, ma scuzati] 2 tipi, un cantacios si un vlogger.
First. Braden Berrie a.k.a SayWeCanFly nu e foarte aratos dar e foarte sweet si are o voce foarte faina, canta din suflet si o face, nu pentru ca trebuie, ci pentru ca ii place al naibii de mult. Enjoy:

IInd. Alfie a.k.a PointlessBlog este un vlogger englez care are o moaca tare draguta, un accent si mai dragut, o personalitate enervant de draguta si e tare. E pur si simplu cel mai fain vlogger pe care l-am vazut prin acest mare univers numit youtube. Uite!
Gata cu 'Someting new' trecem la partea a doua a postarii. Dictionar explicativ al... ah, v-ati prins din titlu.
De Craciun [multam pentru urari Adry si Oana, sper ca si voi ati avut un Craciun tare fain!] am fost in Ardeal, aproape de Reteag, Bistrita, daca e careva de pe acolo? in comuna Ciceu Giurgesti [cautati pe facebook, se ocupa padurarul comunei de pagina] la niste rude. Am fost cu virgula colinda, ciudat obicei, dar dragut, am vizitat aproape toti unchii, matusile, verii, verisorii de pe acolo, mda, noroc ca suntem rude cu juma' de sat, am mangaiat niste capre, d-astea, stiti voi, si am invatat multe cuvinte noi. Enjoy, again!
a se canta= a plange
galuste= sarmale
a tipa, a zvarli= a arunca
bat= beat
a tuca=  a pupa, a saruta
a se baga pe la *insert name*= a vizita
Si cam atatea imi trec acum prin minte. Poze!








Sper ca nu v-am plictisit prea tare, cam atat pentru azi. Pa!

4 comentarii:

  1. Eu sunt foarte din Ardeal dar eu nu stiu de ''galuste'' sa fie un slang al sarmaleor .
    Oh deoarece acum am facut o mica postare despre 2013 si anul trecut bla bla bla ,m-am uitat si am vazut ca mi-ai comentat la o posare acum o luna *rusine me mine*
    Orcum ,blogul tau e destul de ''fain'' *smecher,barosan,misto,swag(deja ma prostesc)*

    RăspundețiȘtergere