YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

marți, 14 ianuarie 2014

Something new si... iar ma plang.

Salut, prieteni! Cum o mai duceti? Ce mai e pe la voi?
Something-ul nou de ieri [sorry, don't look in that way!] este tot un vlogger, unul care isi traieste viata la intensitate maxima, calatoreste peste tot, face chestii pe care nu multi le-ar face dar care merita, pe scurt: I am so jealous! Uite numa' cum fost anul 2013 pentru el:
Si a fost si in Romania, in scop caritabil ce-i drept, dar a fost.
Intra pe Instagramul lui pentru ceva fotografii faine si, logic, pe contul de Youtube pentru mai multe clipuri la care sa va bagati unghia in gat de invidie va uitati cu placere! ^.^

Iar ma plang. Nu, nu iar, ci din nou. De ce? Degeaba si pentru are cine ma asculta. Despre ce? Vai, oare despre ce? Scoala. Mda. Clasa a opta e cea mai grea dintre toate (exceptand a 12-a, poate), teze cu subiect unic, simulari peste simulari, variante la romana, la matematica, o sa mor in chinuri, jur! Si dupa ce ca abia mai avem timp sa mai respiram mai vin si celelalte doamne de la alte materii mai putin importante, materiile, nu doamnele *poate*, la care nu dam evaluare nationala, cum ar fi sport, istorie, biologie etc. care vor sa stim toate elementele statice si dinamice ale gimnasticii aerobice, sa stim si sa executam perfect toate fazele unei sarituri la capra(la 0, 90, spre dreapta si spre stanga, 180 si 360 de grade), sa facem proiecte peste proiecte care oricum nu sunt apreciate, sa ne deghizam in Baiazid, Cuza, Stefan cel Mare sau mai stiu eu cine si sa punem in scena scenete de gradinita ca de...
Iar cand indraznim sa iesim si noi 5-10 minute pe afara sa ne dezmortim picioarele la o plimbare, sa ne mai destindem, sa radem, sa glumim ca e ultimul an impreuna, buuum ne amintim ca nu putem pentru ca avem nenorocirea aia de examen pentru care trebuie sa ne pregatim. Stanga imprejur, ia din mers un creion, un caiet si cartile de variante si ne vedem... cand ne-om vedea.
Nu ma intelegeti gresit, stiu ca trebuie sa lucram, sa exersam, sa ne pregatim pentru evaluare dar parca sunt prea multe!

Uh, acum ca m-am racorit va anunt ca maine sa anuntat o expeditie spre cimitirul Bellu pentru a aprinde o lumanare la mormantul regretatului Eminescu si a recita in gand 2-3 versuri din Luceafarul apoi ne indreptam in sir indian, doi cate doi, de manunta, catre Plaza sa macam o pizza, un cartof, o inghetata si sa vedem un film cu diriga si pretinii.

So, ne citim curand *daca raman in viata dupa sesiunea de variante ce urmeaza in minutele urmatoare*. Peace!

Iubesc melodia asta.

7 comentarii:

  1. La multi ani Eminescu Bawss *gata cu sukareala*

    Da clasa a 8-a e grea ,dar daca muncesti si inveti va fi bine .

    ''Faith is all we need ,all we need is faith''

    RăspundețiȘtergere
  2. Watch out.Greul de-abea acum începe.

    RăspundețiȘtergere
  3. Te deranjeaza daca postez aici un link pentru blogul meu? Vand carti de la mai multe edituri (plus carti in engleza) si poate esti interesata de unul dintre volumele pe care le vand sau cunosti pe cineva care ar dori sa cumpere :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ma deranjeaza...m-am uitat prin ce ai pe acolo si sunt carti faine la preturi acceptabile, deci, cu placere, astept link-ul. :)

      Ștergere