YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

miercuri, 16 aprilie 2014

Pe aripile muzicii...

Salut! Nu stiu daca stiti dar daca nu, va spun eu: Orchestra Simfonica Bucuresti a lansat un nou concept si anume: spectacolul "Pe aripile muzicii". Am fost sambata, la Sala Palatului, la unul dintre concerte, s-a interpretat muzica din filme, coloanele sonore ale unor filme celebre ca: 'Singin' in the rain', 'The Magnificent 7', 'The Godfather', 'The Mask of Zorro', 'Dirty Dancing', 'Spiderman' sau chiar 'Tom&Jerry' si 'Jungle Book'. Orchestra a fost dirijata de David Handel, a fost si un moment de dans: Amalia Iscu si Cosmin Stamatoiu au interpretat un tango celebru, dintr-un film la fel de celebru, pe langa toate acestea a fost si un moment in care producatorul si interpretul Adrian Stavian a cantat, o compozitie proprie, la un instrument foarte cool, harpa laser, asta a fost de departe partea mea favorita a spectacolului.
Daca aveti timp liber si vreti sa il pereceti intr-un mod foaaarte util si frumos, daca orchestra ajunge si prin orasul vostru, eu zic sa dati fuga sa cumparati un bilet... Spectacolul a fost...perfect!
Adrian Stavian, momentul din "Pe aripile muzicii"- chiar trebuie sa ascultati asta!

Peace!

2 comentarii:

  1. Ce interesant! N-am fost la prea multe evenimente de genul, dar aș vrea să merg. Sunt deschisă la astfel de momente :3 Sună chiar bine :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu, dar sambata am avut ocazia asa ca am mers cu mare drag si nu am regretat!

      Ștergere