YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

luni, 1 septembrie 2014

Pagini cu suflet pentru fiecare!

Salut! Voi, soricei de biblioteca, de cate ori ati fost priviti intr-un mod ciudat pentru ca citeati la scoala, in autobuz, in parc?! De cate ori ati auzit ca cititu-i naspa? Dar de cate ori ati dat peste adolescenti nebuni dupa asa-zisa distractie din cluburi, dupa manelele si muzica "buna" romaneasca, dupa semintele si berea din fata blocului? Trist, dar eu pot sa raspund la toate aceste intrebari doar asa: de multe ori.
Insa noi, liceeni *cu toate ca abia acum incep liceul* cu aceleasi interese si cu idei compatibile ne-am gandit sa ne razvratim, nu intr-un  mod violent ci, cum stim noi mai bine: prin intermediul lecturii, al cartilor si al bunului simt.
Cu pasi mici dar siguri cladim o campanie initiata de Lissa si de Sayuki: Pagini cu suflet pentru fiecare, iar in ajutor ne-au sarit si cei de la Bibliocarti.com care *intamplare sau nu?!* au o deja in desfasurare o campanie cu acelasi scop: incurajarea lecturii!
O poarta deschisa spre lectura este numele proiectului lor, iar ceea ce incearca ei sa faca este sa ajute romanii sa dea de "gustul" cartilor, sa-i ajute sa se dezvolte si, poate, astfel sa avem cu toti, intr-un final, o viata mai buna! Pentru mai multe detalii *si un articol genial* click aici! Puteti sa imprastiati vestea si sa distribuiti link-ul catre campania lor pe facebook, pe blogg-urile voastre, in general, pe orice retea de socializare asa ca, de ce nu?
Alaturati-va si voi campaniilor macar cu un share!

Sicer, mi-ar placea ca peste ceva timp subtitrarile la telenovele si ziarele de scandal sa nu mai fie singurele lucruri pe care le citesc romanii!
Cititi, cititul e cool!

2 comentarii: